Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Reyhanlı saldırısını kınadı

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, Türkiye’nin Suriye sınırı yakınlarındaki Reyhanlı ilçesinde düzenlenen, çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine ya da yaralanmasına sebep olan terör saldırılarını kınadı.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Yanukoviç’in Reyhanlı’daki terör saldırısı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye mesajı gönderdiği bildirildi.

Ukrayna lideri mesajında; “Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz. Yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşıyoruz. Ukrayna halkı ve şahsım adımdan, terör saldırısında yakınları kaybeden ailelere en içten başsağlığı yaralananlara ise acil şifa diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

 

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.’ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]