Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Egemen Bağış: ‘Artık sesimizi yükseltme zamanıdır’

Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın oluşturduğu Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Ankara’da buluştu. Dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye gelen STK Temsilcileri, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızla ilgili meseleleri konuşmak üzere Ankara JW Marriott Hotel’de bir araya geldi.

Toplantıya katılan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ise konuşmasına “Anavatanınıza hoş geldiniz!” sözleriyle başladı. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye’nin gururu olduklarını ifade eden Bakan Bağış, vatandaşlarımızın artık çok daha güçlü bir yapıda olduklarını belirtti. Bakan Bağış, “sizler gibi ben de yurtdışında yaşamış biri olarak sizin yaşadıklarını çok iyi bilirim” diye konuştu.

Vize konusuna da değinen Bakan Bağış’ın “Artık Avrupalılar bize vize kolaylığı sağlamak istiyorlar. Anca biz bunu istemiyoruz. Biz vize muafiyeti istiyoruz” sözleri salondaki davetliler tarafından alkışlandı. Ortak paydalarımız farklılıklarımızdan daha çok diyerek salona seslenen Bağış, “Sesinizin gür çıkmasını istiyoruz. Artık sesimizi yükseltme zamanıdır” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]