Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da bir skandal daha – uluslararası olanından

Ukrayna’ya uluslararası reklam için yetip artan skandallara biri daha eklendi. Bu seferki skandalın merkez üssü Ukrayna Milli Olimpiyat Komitesi (MOK). MOK Genel Sekreteri Londra Olimpiyatlarının biletleri ile ilgili yolsuzlukla suçlanıyor. Hereşçenko’ya görevden el çektirildi bile.

Her şey bir BBC muhabirinin gazetecilik araştırmasıyla başladı. Gazeteci alıcı rolünde Genel Sekreter Heraşçenko’ya başvurdu. Beriki de müşterisine yüzlerce bilet teklif etti. Bunun üzerine birkaç bin Sterlin ek gelir yapmayı düşünen MOK genel sekreteri hakkında, gazetecilik tabiriyle, bomba patlatıldı. Londra polisi de hemen soruşturmaya başladı.

Ukrayna MOK Başkanı Serhiy Bubka anında tepkisini gösterdi. MOK resmi sitesine de konuyla ilgili bir açıklama yerleştirildi. Açıklamada MOK Başkanı Bubka, Heraşçenko’yu geçici olarak görevinden el çektirdiğini yazıyor.

Şu anda Kanada’da bulunan Seyhiy Bubka, Heraşçenko ve Londra-2012 Olimpiyat organizasyon komitesi başkanı ile de bir telefon görüşmesi yaptı. MOK Başkanı Bubka, soruşturma için Ukrayna olarak, İngiltere tarafı ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Boris Kolesnikov’da MOK Başkanı Bubka’nın beklendiğini, detayları kendisinin de bilmediğini açıkladı.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]