Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko, EBRD Başkanı Chakrabarti ile görüştü

Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yatırım desteği için gelen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko tarafından kabul edildi.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti ile görüştü.

Poroşenko, 2018-2023 yılları için EBRD’nin Ukrayna’nın Beskıdskıy demiryolu tüneli, Çernobil bölgesindeki kaplama gibi ERBD’nin katılımıyla uygulanmakta olan büyük altyapı ve güvenlik projelerinin önemini vurguladı.

Poroşenko, EBRD’den Ukrayna’nın Azak Denizi’nin kıyılarındaki sosyo-ekonomik kalkınmayı hedefleyen programlara finansman sağlama konusunda teklif verdi.

Poroşenko ile Chakrabarti, özellikle devlete ait bankaların yönetimi alanında reformların uygulanmasını konusunu ele aldı.

Chakrabarti, ERBD’nin ülkdeki altyapı, belediye ve diğer önemli projelerin yatırımları ve finansmanı yoluyla Ukrayna’daki yapısal değişiklikleri destekleyeceğine dair güvence verdi.

Muhabir: Yunus Erdoğdu – Kiev | [email protected]

Twitter: @erdogduy

Facebook: facebook.com/erdogduy

İnstagram: https://www.instagram.com/founderofukraynahaber/

Fotoğraflar: Mykola Lazarenko

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]