Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[İŞTE NTV’DE CNN’DE BBC’DE OLMAYAN O VİDEO] ZAMAN OKURLARINA POLİS SALDIRISI

Kayyım tarafından gasp edilen Zaman Gazetesi’nin binası önünde bekleyen okurlara polis çoluk çocuk demeden gaz bombası ve plastik mermi saldırdı.

Savaşta bile insan olanın vurmayacağı bacılarımızı kızlarımızı kan revan içinde bıraktılar.

İktidarın sopası kayyım tarafından gasp edilen Zaman Gazetesi’nin binası önünde bekleyen okurlara polis gaz bombası ve plastik mermi ile müdahale etti. Gazdan korunmak için ara sokaklara kaçan kadınlar ve çocuklar polisler tarafından takip edilerek tekrar gazlı müdahaleye maruz kaldı. Sert müdahaleye maruz kalan vatandaşların yüzleri kanlar içinde kaldı. Hayvana bile yapılmayacak müdahalede gazetesine sahip çıkmak isteyen, silahsız-sopasız barış yanlısı okurları yerlerde sürüklediler.

Nefes almakta güçlük çekenler, biber gazının etkisini limon ile gidermeye çalıştı.

Bazı vatandaşlar ellerinde bebekleriyle, “İnsan değil misiniz siz? Çocuklarımız kucağımızda. Bu nasıl insanlık” şeklinde tepki gösterdi.  Polis ne bebek ne çocuk ne de yaşlıyı dinledi.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]