Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Fevzioğlu da MİT’in operasyon yaptığı Kosova’daydı

Eğitimcilerin kaçırılmasını savunan TBB Başkanı Feyzioğlu, Kosova başbakanı ile görüşmesini iptal etti.

Kosova istihbaratı tarafından MİT’e teslim edilen 5 eğitimci ve 1 doktorun kaçırılmasına destek veren Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Kosova Başbakanı ile olan görüşmesini iptal etti. İptalin AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ramush Haradina tehdit etmesinden sonra gelmesi dikkat çekti. Feyzioğlu ayrıca Kosova’da kaçırılmalardan sonra Türkiye adına kamu diplomasisi de yaptığını söyledi.

Eğitimcilerin kaçılırdığı günün ertesi Priştina’ya giden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Kosova Barolar Birliği Başkanı Osman Havolli’nin davetlisi olarak bu ülmede bulunduğunu açıklanmıştı. Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Feyzioğlu, Gülen Cemaati’ni Kosova’da bir siyasi muhalif örgüt olarak halka tanıttıklarını belirterek, “Ülkede Türkiye’den başka hiçbir gündem yok. Türk hükümeti, siyasi muhaliflerini kaçırmakla suçlanıyor. O yüzden burada kamu diplomasisi yapmak lazım” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]