Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna vatandaşlarının Mısır’a tatile gitmelerine onay verdi

Daha önce Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek aleyhine gösterilerin yaşandığı Mısır’a gitmemeleri konusunda vatandaşlarını uyaran Ukrayna, artık tatil amaçlı Mısır’a gidebileceğini açıkladı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı’ndan bugün yapılan açıklamada Mısır’a ziyaret etme konusunda uyarımız Kahire ve İskenderiye gibi büyük şehirlere devam ederken tatil beldesi Hurgada ve Şarm El Şeyh’e gidilmesinde bir mahsur görülmüyor denildi.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Aleksandr Dikusarov; “Mısır’a tatile gidecek turistlerin güvenliği konusunda her hangi bir sorun yok. Hâlihazırda zaten tatil beldeleri Hurgada ve Şarm El Şeyh’te, Ukraynalılar da Avrupalı turistler de bulunuyor” dedi.

Öte yandan Dışişleri, Ukrayna vatandaşlarının Tunus’a gitmemeleri konusundaki uyarıların devam ettiğini belirtti.

Bununla birlikte olayların en yüksek seviyede olduğu dönemde dahi Ukrayna ve Rusya vatandaşları Mısır’a tatile gitmeye devam etmişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]