Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Ukrayna’daki Türk üniversiteli kızların katili tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, Ukrayna'da, Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Buket Yıldız ile 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi'nin öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmalarda Türk polisi, Ukrayna polisi ve Interpol'ün ortak çalışması dikkat çekti.

Ukrayna’nın Harkiv şehrinde tıp eğitimi gören Buket Yıldız (20) ile Zeynep Hüsünbeyi’ni (22) öldüren Hüsnü Can Çökmez (21) tutuklandı.

Pendik Kurtköy Mezarlığı’nda 5 Ocak’ta yakalanan Çökmez’in savcılıktaki ifadesinde, eski kız arkadaşı Yıldız’ı, barışma teklifini reddettiği için yılbaşında Ukrayna’daki evinde boğazını keserek öldürdüğünü, aynı gün Yıldız’ın ev arkadaşı Zeynep Hüsnübeyi de geride tanık bırakmamak için katlettiğini, evdeki 4 adet bilgisayarı da olaya hırsızlık süsü vermek amacıyla alıp Türkiye’ye getirerek sattığını söylediği öğrenildi. Hüsnü Can Çökmez, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce, ’tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten adam öldürme’ suçundan cezaevine gönderildi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]