Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Yunanistan’da insan kaçakçılığı yapan 120 kişilik Ukraynalı çete çökertildi

Yunanistan'a kaçak yollardan insan sokuyorlardı...

Ukrayna Dış İşleri Bakanlığı: Yunanistan’da göçmenlerin yasadışı nakliyatı nedeniyle gözaltına alınan 120 Ukraynalıdan 42’si hüküm giydi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, “Yasadışı göçmenlerin Yunanistan’da taşınması için vatandaşlarımızı belirli bir amaçla kiralayan bazı şüpheli ajanslar ya da aslında yasadışı grupları var.” denildi.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Konsolos Hizmet Bölümü müdürü Sergey Pogoreltsev yaptığı açıklamada Yunanistan’da yasadışı göçmen taşıması çok ciddi cezayı gerektirdiği ve 42 Ukrayna vatandaşı 8 ile 25 yıl arası hüküm giydiğini bildirdi.

Pogoreltsev Ukraynalılara seslenerek bu tür kolay kazanç peşinde olmaktan sakınılması gerektiğini ve yasadışı göçmenlerin taşımaya yanaşmaması çağrısında bulundu.

Yevgeniya Vyaçeslav – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]