Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İntihar edenlerin sayısı trafik kazasında ölenleri geçti

Ukrayna’daki ölüm oranlarında, intihar edenleri sayısının trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını geçtiği bildirildi.

Ukrayna Devlet İstatistik Kurumu’ndan yapılan açıklamada, Ukraynalıların trafik kazalarından ziyade intihar ederek öldüklerini belirtti. İstatistik Kurumun verilerine göre geçtiğimiz sene 9 bin 49 Ukraynalı intihar etti.

Nüfus ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Baş Araştırmacısı Natalya Rıngaç yaptığı açıklamada; “Ukrayna’da intihar sonucu ölüm oranı Avrupa ülkelerdekinden 2,4 kat daha fazla. 2012’de 9 binden fazla kişi doğal sebeplere bağlı olmayan ölümlerden yani intihar ederek öldü. Bu vaakalardaki can kaybı trafik kazalarında hayatını kaybedenlerden 1,5 kat daha fazla.” dedi.

En son 27 yaşındaki bir kadının Kiev’de metronun önüne atarak etmesi ülke gündem olmuştu.Görgü tanıklarının intihar olarak değerlendirdiği hadise neticesinde ise raylara düşen kadının sol ayağı kesildi. Doktorlar hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu söyledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]