Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Son Vesayet’in ‘Kayyımın İşgali’ videosu olay oldu

Zaman Gazetesi’nin kayyımlar tarafından gasp edilmesi twitter fenomeni Son Vesayet tarafından kısa bir video ile temsili olarak aktarıldı. Son Vesayetin videosu kısa sürede Facebook ve Twitter gibi mecralarda kısa sürelerde binlerce kez paylaşıldı.

Zaman Gazetesi’nin kayyımlar tarafından gasp edilmesi twitter fenomeni Son Vesayet tarafından kısa bir video ile temsili olarak aktarıldı. Gremlinler filminden alıntı yapılan Son Vesayetin bu videosu kısa sürede Facebook ve Twitter gibi mecralarda kısa sürelerde binlerce kez paylaşıldı.

Eski zaman çalışanları videoya; “Tam olarak bunlar yaşandı, bilgisayarların kaploları çekildi. İnternet erişimi engellendi. Gazete internet sitesi tamamen kapatıldı. Polisler adeta etrafa tüm ofislere saldırdı.” yorumları yaptı.

Gremlinler filmi nedir?

Gremlinler (Özgün adı: Gremlins), Joe Dante tarafından yönetilen ve Warner Bros. tarafından 1984 yılında gösterime sokulan Amerikan korku komedi filmidir. Başarısız bir mucit olan Randall Peltzer, oğlunun doğum günü için Çin Mahallesi’nde bulunan bir dükkândan bir yaratık satın alır. Bu yaratık için bazı talimatlar vardır. O parlak ışıktan korunmalıdır, fazla su içmemelidir ve geceyarısından sonra yemek yememelidir. Randall’ın oğlu Billy, babasının Gizmo adını verdiği yaratığı çok sever. Ancak arkadaşı Pete, Gizmo’yu yanlışlıkla ıslatır ve ardından Gizmo birkaç mogwai yumurtlar. Fakat bunlar Gizmo kadar uysal değildir. Yaratıklar üremeye başladığı zaman kasabada korkunç şeyler olmaya başlar. Billy ve arkadaşı Kate onları durdurmaya çalışırlar.

MEYDAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]