Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO] Ukrayna’daki Fenerbahçeliler şampiyonluk coşkusu yaşadı

Ukrayna’daki Fenerbahçe taraftarları, Spor Toto Süper Lig’de 2010- 2011 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan Sivasspor-Fenerbahçe maçını başkent Kiev’deki çeşitli kafelerde izledi.

Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği şampiyonluk maçını izleme etkinliğinde büyükelçilik mensupları ve farklı takımların taraftarları bir araya geldi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun ilanıyla birlikte büyük sevinç yaşayan taraftarlar birbirlerine sarıldı. Takımını alkışlayan taraftarlar sevinç çığlıkları attı. Birbirlerini tebrik eden Fenerlilerin Kiev’deki şampiyonluk sevinci ise sokaklara taşmadı.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) açıklamada bulunan THY Ukrayna Genel Müdürü Erol Akçal, “Yurt dışında yaşayan biri olarak yurt dışında bir Türk takımının şampiyonluğu bizi kenetliyor. Bir ara getiriyor hem de daha mutlu ediyor. Ayrıca Fenerbahçe’nin şampiyon olması daha bir mutluluk veriyor. Galatasaraylısı, Trabzonlusu hep bir arada, güzel, heyecanlı zevkli bir maç seyrettik. Yurt dışında bunun mutluluğunu yaşamak hepimiz için güzle bir şey. Gelecek sene de devamını bekliyoruz.” dedi.

Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği (UFD) Başkanı Ali Sezen ise, “Bütün dünyadaki Fenerbahçeliler gibi biz de bulunduğumuz ülkede, Ukrayna’da Fenerbahçeliler Derneği’nin üyeleri ile ve işadamlarımızla birlikte izledik. UEFA Euro 2012 sorumlusu da maçı bizimle birlikte izledi. Şampiyonluğa ulaştık, emeği geçen bütün kadroya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

UFD Kiev Temsilcisi Özkan Yılmaz ise, “Bu sefer mutlu sona ulaştık. Büyüklerimiz de bizi yalnız bırakmadı inşallah daha güzel organizasyonlar yapacağız.” dedi.

Ukrayna’daki saygın Türk işadamlarından Ercan Bekar da, “Bugün Fenerbahçe şampiyon oldu. Güzel bir maçtı. Heyecanlı bir maçtı. Türk topluluğu olarak bu maçı hep birlikte izledik. Şunu gördüm spor dostlukları sevgiyi arttırtan bir etkinlik. Bu dostluk ve sevginin Türk toplumunun içerisinde de gelişmesini temenni ediyorum. Bugün çok mutluyuz şampiyon Fener…” şeklinde konuştu.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Oktay Tunçer ise, “Sivasspor karşısında zor anlar yaşadık. Hele son dakikalarda damlarlarımdaki kan dondu. İçimden hiç ara vermeden Fenerin şampiyonluğu için Allah’a dua ettim. Bu sezon her ne kadar Alex’in şampiyonlukta payı büyük de olsa Fenerbahçe şampiyonluğu takım olarak hak etmişti.” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kafeterya genel

UFD ve elçilik mensuplarının masası

Maçı izleme anları

Sevinç gösterileri

Alkışlamalar

Birbirlerine sarılan taraftarlar

THY Ukrayna Genel Müdürü Erol Akçal’ın açıklaması

UFD Başkanı Ali Sezen

UFD Kiev Temsilcisi Özkan Yılmaz

Alkışlar ve futbol topu ile sevinç gösterisi

İşadamı Ercan Bekar

Ukrayna’daki taraftarlar

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]