Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Otomobille seyahatte dünyanın en ucuz ülkesi: Ukrayna

En ucuz kara yolculuğu Ukrayna’da

Avrupalı gezginlerin en hesaplı yolculuğu Ukrayna’da yapıyor. Yapılan bir araştırmada 31 Avrupa ülkesi; hava durumu, güvenlik ve altyapı, fiyatlar, trafik ve çevre, araç kiralama, doğa ve turistik yerleri olmak üzere altı kategoride analiz edildi.

17 farklı etkene göre yapılan derecelendirme neticesinde, Ukrayna, en uygun fiyatlara sahip ülkeler sıralamasında ilk sırada yer aldı.

Araçla seyahat eden kişiler için Ukrayna, yakıt, konuklama ve otopark için uygun fiyatlar olduğu ortaya çıktı.

Kara yolculuğunda Ukrayna’yı; Litvanya, Rusya, Polonya ve Romanya takip etti.

Aynı zamanda, Ukrayna yüzde 44 trafik sıkışıklığıyla en kötü durumdayken trafik sıkışıklığının en düşük düzeyde olduğu ülkeler ise;  Hollanda, Norveç ve Finlandiya oldu. Ayrıca, Ukrayna en düşük yol kalitesi endeksine sahip ülke de Ukrayna oldu.

En kaliteli yollar, en güvenli ülke, en güzel doğaya sahip ülke ise İsviçre çıktı.

PORTEKİZ’İN ORTALAMASI YÜKSEK

Genel olarak, Portekiz, yolların kalitesi, doğanın çekiciliği ve cazibe merkezlerinin yanı sıra araç kiralama fiyatları ve neredeyse hiç trafik sıkışıklığı olmaması nedeniyle yüksek notlar alan Avrupa’da bir araba gezisi için en iyi ülke oldu.

İspanya ikinci oldu. Üçüncülük ise muhteşem doğası ve cazibe merkezleri nedeniyle Lüksemburg’a gitti. Ayrıca araç kiralama, konaklama ve yakıt, ücretsiz yollar için uygun fiyatlar var.

31 Mayıs 2021 haftalık turizm endüstrisi pazar araştırmasına, göre Ukraynalıların yarısından fazlası (yüzde 53,1) bir sonraki tatilini, Ukrayna dışında geçirmeyi planlıyor.

Muhabir: Yevgeniya Vyaçeslav

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]