Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Shakespeare’in gerçek adı Şeyh Pir’dir ve kendisi gizli müslümandır

Erdoğan’ın partisi AKP’li tarihçi ve de yazar Kadir Mısıroğlu dünyaca ünlü İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare’nin gerçek adının Şeyh Pir olduğunu belirterek, “Shakespeare gizli müslümandır ve ingilizdir değildir” demesi gündem oldu.

Beyaz Tv’deki Ramazan Sohbetleri programına katılan Mısırlıoğlu’nun Shakespeare’in İngiliz olmadığını ve gerçek adının ‘Şeyh Pir’ olduğunu savunduğu absürt açıklamaları sosyal medyayı salladı…

Mısırlıoğlu, Shakespeare’in aslında Müslüman olduğunu da iddia etti. Mısırlıoğlu, “Shakespeare İngiliz değildi. İngiltere’de bu isimde bir adam gelmemişti. Shakespeare’in aslı Şeyh Pir’dir, üstad, ihtiyar. Ve Shakespeare gizli bir Müslüman’dı. 500 yıl önce yazdığı bir tiyatro oyununu bugün İngiliz bir çocuk okusa bugün  yazılmış gibi anlar” dedi.

İşte sosyal medyayı sallayan o sözlerden bazıları:

Kıymet U.: SHAKESPEARE aslında ŞEKERPARE! 🙂

orhan alp: Edison un Ediz Hun olduğu söylentisi doğru mu?

Mehmet Harmancı: Aristo aslında Ali Usta 🙂 Niagara esasen Ne yaygara 🙂 Amazon ise amma uzun 🙂 Allah akıl fikir versin ne diyim. Hangi belgeye göre bunu söylüyor.

nurullah yılmaz: George Bush aslen Muşludur. Muş diyemeyen Amerikalılar ‘Bush Bush’ demişlerdir.
Sarı Kanarya: Shakirada Şakir Ağadır.

II-Osman Balaban: Gizli müslüman shekaspeare gerçekte Şeyh Pir olduğuna göre ünlü sözü de ” tövbe or not tövbe” dir.

keziban ünlü: Napolyon da Nasrettin komutandı

peace eagle: Shakira da müslümanmış…

III.Göktürk Kağanlığı:
Vladimir Putin’in asıl ismi Veli Demir Potin’dir ve aslen Tunceli’nin Çemişgezek İlçesindendir… Aslında gizli Müslümandır ve baba tarafından Şeyh Pir’in, Anne tarafından Arnold Sivastanegezer’in soyuna dayanır. Rusya’yı İslamlaştırmak için II. Abdülhamid Han tarafından gönderilmiştir.

Memis Çetinkaya: Elton John, Türktür gerçek adı da Altan Can’dır.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]