Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY Kiev’e 169 dolardan başlayan fiyatlarla uçacak

İstanbul’dan Karadeniz komşumuz Ukrayna’ya sefer sayısını arttıran Türk Hava Yoları fiyatları da indirdi. THY Ukrayna Genel Müdürü Erol Akçal, Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na özel yaptığı açıklamada kış tarifesine kadar Kiev-İstanbul arasında gidiş dönüş fiyatlarının vergiler hariç 169 dolardan başlayacağını söyledi.

Ukrayna’ya sefer sayısını haftada 43’e çıkarttıklarını söyleyen Erol Akçal, THY’nin 11 Eylül’den itibaren haftada; Donetsk’e 4, Dnipropetrovsk’a 5, Odesa’ya 11, Simferopol 7, Lviv 3 ve Kiev’e 13 sefer düzenleyecek. Söz konusu şehirlere yapılacak ek seferlerin biletlerinin de satılmaya başladığı bildirildi.

Yeni bir ücret yapısı çıkarttıklarını belirten Akçal, Ukrayna’daki uçuş destinasyonlarına göre değişen promosyonsal ucuz ücretler yaptıklarını belirtti.  

Kiev-Ankara uçuşları içinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Akçal, Ukrayna’nın THY için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Akçal; “Vietnam, Dakar, Ettebe, Lagos gibi yeni uzak hatların açılmasının Ukrayna’dan giden aktarmalı yolcu sayısını arttırıyor. Yoğun bir trafik var. Koltuklarımızın yüzde 43’ü dış hatlar dolduruyor ” dedi.

Ukraynalı yolcuların THY’nin hizmetlerinden çok memnun olduğunun aktaran Erol Akçal hedeflerinin Kiev’den günlük 3 sefer yapmak olduğunu ifade etti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]