Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk savaş gemileri Ukrayna’da

Türk denizciler, Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanlığı temsilcileri ve Odesa Bölgesi yerel idarecileriyle bir araya gelecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait Türk savaş gemileri, TCG Salihreis (F-246) ve TCG Bartın (F-504) Ukrayna’nın Odesa şehri limanına demir attı.

Ukrayna Deniz Kuvvetleri savaş gemilerinin, Türkiye Savunma Bakanlığı ile Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin 2016 yılı uluslararası etkinlikleri çerçevesinde planlı bir ziyaret gerçekleştirdiğini bildirdi.

Odesa’da Türk savaş gemilerini Ukrayna Deniz Kuvvetleri Batı Deniz Üssü Komutanı 1. Dereceli Kaptan Oleg Doskato, Hetman Sagaydaçniy (U130) firkateyni 2. Dereceli Kaptanı Denis İvanin, Türkiye’nin Odesa Başkonsolosu Cemil Ufuk Toğrul ve Askeri Ataşe Deniz Kurmay Albay 1. Dereceli Kaptan Mustafa Aslan tarafından karşılandı.

TCG Salihreis (F-246) ile TCG Bartın (F-504), bugün yerel saat ile 14.00-16.00, 4 Nisan’da da 14.00-15.00 saatleri arası Odesa sakinleri tarafından ziyaret edilebilecek.

Türk denizciler, Ukrayna Deniz Kuvvetleri Komutanlığı temsilcileri ve Odesa Bölgesi yerel idarecileriyle bir araya gelecek.

YUNUS ERDOĞDU | KIYİV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]