Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Düşük baraj ve koalisyon ekonomiyi tehdit eder

Ukrayna’daki resmi temaslarını tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkent Kiev’den ayrılmadan önce 360 oda ve borsa başkanına gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, TOBB tarafından Intercontinental Oteli’nde düzenlenen toplantıda işadamları ile bir araya geldi. Seçimler öncesinde popülist bir şekilde kuru sıkı atmanın ekonomiye ve ülkeye vereceği zararı anlatan Erdoğan, “Bu ülkeye ihanet etmeyin, yazıktır günahtır buralara kolay gelmedik. Tüm gerçekler ortada, 8 yıl boyunca milletimize, işverenlerimize, girişimcilerimize böyle bir fatura ödetmekten hassasiyetle kaçındık. Başarıyı da bu disiplinin üzerine inşa ettik” dedi. Düşük seçim barajını ekonomiye tehdit olarak gördüğünü söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin tek partili iktidar dönemlerinde devamlı ilerleme kaydettiğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, seçim öncesinde iç politikaya yönelik provokasyonların hazırlandığına dikkat çekerek emniyet ve yargının yanısıra işadamlarını da uyardı. Erdoğan, “Terör örgütü ile o malum çetelerin işbirliği ve iletişim içinde seçim öncesinde yeniden taşeronluk yüklendiklerine dair işaretler alıyoruz. Elbette güvenlik güçlerimiz bu noktada üzerlerine düşeni yerine getireceklerdir ama milletimizin de hassasiyeti, inanıyorum ki iş dünyasının bu tezgahları görmesini ve bu tezgahların bozulması noktasında demokrasiye daha fazla omuz vermelerini özellikle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]