Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukrayna’nın İstiklali’nde LTB mağaza açtı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in tarihi Hreşçatik caddesindeki dünyaca ünlü markaların yanında uluslararası Türk jeans markası Little Big Jeans (LTB) de öncü mağazası ile yerini aldı.

Dünya pazarında da genişlemeyi sürdüren LTB’nin Ukrayna’daki öncü mağazası bir zamanlar bütün Sovyetler Birliği’nin İstiklal Caddesi olarak da bilinen Hreşçatik’te görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa; T.C. Kiev Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç, ülkedeki Türk işadamlarının yanı sıra çok sayıda müşteri katıldı.

Mağaza içerisinde ve önünde markanın sonbahar ve kış koleksiyonlarından oluşan defile büyük ilgi gördü.

Üç katlı binanın diğer katlarındaki etkinlikler sokaktaki ekranlarda canlı yayınlandı. Defile sonrasında müşteri sadakat kartları almak için müşterilerin doldurduğu anketler arasından çekiliş yapılarak kazanan kişilere çeşitli hediyeler verildi.

KRİZ FIRSATLARINDAN İSTİFADE EDİYORUZ
Turquality sertifikasına sahip LTB markasının CEO’su ve ÇAK Tekstil`in Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Çakoğlu, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; “Biz 8 senedir Ukrayna pazarındayız. Ukrayna’nın çeşitli yerlerinde AVM olsun cadde olan mağazalarımız var. Şimdi Kiev’in en meşhur meydanı Hreşçatik’te öncü mağazamızı açmış olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Kriz ortamında bu açılımdan dolayı mutlu olduklarını belirten Fatik Çakoğlu, “Kriz tabii ki zorluyor ama kriz bir bakıma da fırsat değerlendirmedir. Bundan yararlanıyoruz. Çünkü şimdi birçok şeyi ekonominin normal olduğu zamanlardan daha ekonomik bir şekilde hallediyoruz. Ukrayna’da açılımlarımız devam edecek gerek kendi mağazalarımız gerek bayilikler vermeye devam edeceğiz. ” diye konuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]