Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] İşte Zaman’ın yeni reklam filmi ve 1952 yapım orijinali

Türkiye’nin en yüksek tirajlı gazetesi Zaman, 27 yaşına girdi. Zaman’ın yeni reklam filmi bugün televizyon ve internette yayına girdi. Film, Zaman Kardeşlilk Zamanı diyerek tüm Türkiye’yi hoşgörüye, kardeşliğe ve birlik olmaya davet ediyor.

Zaman’ın reklam filmi çekilirken İskoç asıllı Kanadalı yönetmen Norman McLaren tarafından 1952’de çekilen savaş karşıtı filmden esinlenildi. Komşular (Fransızca adı: Voisins) filmi bir Montreal Kanada Ulusal Film Kurulu yapımı. Film o dönem için yeni nitelenen bir çok animasyon tekniği kullanılarak çekilmiş ve özel efektlerle seslendirilmişti.

ZAMAN’ın TARİHÇESİ
Tarihler 3 Kasım 1986’yı gösterdiğinde Ankara’nın sokaklarında tirajı küçükama etkisi büyük bir gazete doğdu. Ülkenin değişmesinde önemli roller oynayan gazete, demokratik yayınlarıyla dikkat çekti. Yaptığı yayınlarla ülkede en uç kesimler arasında bile kuşatıcı ve birleştirici bir rol oynadı. Türkiye’nin farklı kesimlerinden entellektüelleri bir araya getirdi.

Zaman Gazetesi’nin yeni reklam filmi yayında. Film, Zaman Kardeşlilk Zamanı diyerek tüm Türkiye’yi hoşgörüye, kardeşliğe ve birlik olmaya davet ediyor.

Ülke menfaatine gördüğü her şeye gönülden destek verdi. Hangi görüşe sahip olursa olsun mazlumlardan yana olmayı, mağdurlar arasında inanç, renk, desen farkı gözetmemeyi kendine şiar edindi. Böylece Türkiye’deki büyük değişimin önemli simgelerinden biri olmayı başardı. Görsel ve baskı kalitesiyle dünyanın önde gelen tanınmış kuruluşları tarafından ödüllendirildi. Yakaladığı başarılarla sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde örnek gösterildi.

27 yıl boyunca Türkiye’nin sesi haline gelen Zaman, hakkaniyet ve adaletten asla şaşmadı. Değişen Türkiye’nin bir parçası oldu. Demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü için çalıştı. Her zaman kıran, döken, yıkan bir yayıncılık yapmamaya özen gösterdi. Seviyeli yayınları ile ülkenin önemli unsurları olan hoşgörü ve diyaloğun tesisi için çalıştı.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]