Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Değermenci: Biz bunu başarı olarak görmüyoruz

Yıldız Mili Takım Baş Antrenörü Mehmet Değermenci, yarı final maçları akabinde yaptığı Cihan Haber Ajansı’na özel yaptığı açıklamada:

“Kiev’deki, Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’na 12 sporcu 4 antrenör olarak katıldık. Öncesinde de ciddi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımızda birbirinden yetenekli ve kaliteli sporcularımız var. Burada istediğimiz başarıyı elde edemedik. İki dünya üçüncülüğümüz var ama biz bunu başarı olarak görmüyoruz. Hedefimiz burada en az dört madalya almaktı. Boksörlerimizin arasından bir tane de şampiyon çıkarmayı hedefliyorduk. Hedefimize ulaşamadık. Bazı maçlarımızda hakem hatası oldu. Bundan dolayı hakkımız olan müsabakaları da kaybettik. Tecrübe diyoruz yapacak bir şey yok. Şimdi bizim önümüzde 8-15 Kasım tarihleri arasında, Rusya’nın Anapa Şehri’nde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası var. Döndüğümüzde 10 günlük dinlenmenin ardından Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanacağız. İnşallah daha iyi olacak diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Bu takımın 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek ekibin alt yapısı olduğunu belirten Baş Antrenör Mehmet Değermenci, kendilerini yalnız bırakmayan Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar’a ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’e teşekkür etti.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda iki Türk boksörü bronz madalya aldı.

Kiev’de 7 Eylül’de başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası bugün final müsabakaları ile son buldu. Şampiyonada yıldız boksörlerden Ahmet Mıcık (54 kg) ile Onur Arslan (57 kg) 3’üncü oldu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]