Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Samsar, Milli takımı yalnız bırakmadı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda iki Türk boksörü bronz madalya aldı. Karşılaşmalarının yapıldığı Sport Palas’da, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar Yıldız Mili Takımı yalnız bırakmadı.

Kiev’de 7 Eylül’de başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası bugün final müsabakaları ile son buldu. Şampiyonada yıldız boksörlerden Ahmet Mıcık (54 kg) ile Onur Arslan (57 kg) 3’üncü oldu.

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, yarı final karşılaşmalarını izleyerek gençlere destek verdi. Büyükelçi Samsar, maçtan sonra Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na yaptığı özel açıklamada:

“16 yaş ve altı yıldız boksörlerimizi, Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda izledik. İki tane bronz madalya aldık. Gönül isterdi ki daha çok alalım. Başta hocaları olmak üzere sporcularımızı burada centilmenlikleri ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. 2020 Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek bu gençlerin önümüzdeki dönemde birçok başarıya imza atacaklarına inanıyorum.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]