Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukraynalı komünistler, Esed’e destek eylemi yaptı

Ukrayna Komünist Partisi, sol görüşlü siyasi hareketler ve Beşşar Esed yanlısı gruplar, başkent Kiev’deki ABD Büyükelçiliği önünde Suriye rejimine destek eylemi yaptı.

Mitingde sayıları yaklaşık 200’ü bulan Esed yanlısı göstericiler, Washington’un Şam politikasını kınadı ve ABD’nin muhtemel Suriye müdahalesine karşı çıktı.

Ellerinde Suriye, Rusya, Ukrayna ve değişik sol görüşlü parti bayrakları bulunan grup, ABD Başkanı Barack Obama’nın Suriye politikalarını eleştirdi. Sovyet ordusu üniformasıyla eyleme gelen göstericiler “Suriye elinizi çekin!” şeklinde sloganlar attı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ise geçtiğimiz günlerde Suriye sorununun çözümünde askeri müdahaleye karşı olduklarını söylemişti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]