Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Reuters: Polis, Zaman gazetesine baskın yaptı

Dünyanın en büyük haber ajanslarından Reuters, Zaman Gazetesi’ne yapılan polis baskınını ‘ACİL’ başlığıyla ‘son dakika’ olarak duyurdu.

Haberde, polis ekiplerinin bu sabah Zaman Gazetesi’ne baskın düzenlediği belirtilerek, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 gün önce söz konusu operasyona işaret ettiğine dikkat çekildi.

Reuters, hadisenin 3 bakanın istifasıyla sonuçlanan 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının yıldönümüne denk geldiğine de vurgu yaptı.

Dumanlı’nın bu sabah canlı yayında korkusuz bir şekilde polis ekiplerine kendisini tutuklama çağrısı yaptığı, bu sırada Zaman Gazetesi’ne gelenlerin “Özgür basın susturulamaz” diye slogan attığı ifade edildi.

Reuters, Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın gözaltına alındığı yönündeki haberlere de yer verdi.

Reuters

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]