Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yanukoviç, Ortodoks Noel’ini kutladı

Ukraynalıların Hz. İsa’nın doğum günü Noel ile kutlayan Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, herkesi barış yolunu aramaya çağırdı.

Ukraynalıları Hz. İsa’nın doğum günü münasebetiyle kutlayan Yanukoviç: “Bugün bizim büyük ailemiz; ‘Ukrayna halkı’ mutlu ve müreffeh bir ülke inşa etmek için inanç ve birlik üzerinde bizleri sabit kılması için Yaratıcıya dua edecek. Geçen sene Kiev Rusya’sının vaftiz oluşunun 1025’inci yılını kutladık. Hıristiyanlığın kabulü Ukrayna halkının manevi gelişimini sağladı. Hıristiyanlık bizim birliğimiz ve devlet oluşumuzun için taban oldu.” dedi.

Koruyucu’ların da vasiyet ettiği gibi farklılık ve çelişkilerin beraber aşmaya ve barış ve sevgi yolunu aramaya çağıran Cumhurbaşkanı Yanukoviç, Ukraynalı ailelere mutluluk, sevinç ve refah diledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]