Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna’da Başbakan Erdoğan, devlet başkanı gibi karşılandı

Ukrayna’daki resmi temaslarına devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanlığı İdaresi’nde önünde devlet başkanı protokolü ile karşılandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in Erdoğan’ı resmi karşılama merasimi akabinde Ukrayna ve Türkiye’nin milli marşlarının çalındı. Şeref muhafızlarının askeri geçidi ardından Yanukoviç ve Erdoğan iki ülke resmi heyetlerini takdim etti.

Karşılama töreninden sonra liderler basına kapalı baş başa görüştü.

Erdoğan karşılama töreni öncesinde; meçhul asker anıtına ve Holodomor anıtına (Açlık kurbanları) ve çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Anıt ziyaretinde Başbakan Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dişişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve diğer yetkililer eşlik etti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]