Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[BÜTÜN GELİŞMELER] Galatasaray Süper Şampiyon

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda golsüz berabere kalan Galatasaray, 2011-2012 sezonunun şampiyonu oldu.
Bu yıl uygulanan Süper Final’i ilk sırada tamamlayarak 18. kez mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılılar, müzesindeki kupa sayısıyla Sarı-Lacivertlileri yakaladı. Şampiyonluk kupasını Kadıköy’de kaldırmak konusunda ısrarcı olan Cim Bom, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da devreye girmesiyle bu amacına ulaştı.

[MAÇIN ÖZETİ] ASLAN PAYINI VERMEDİ


FATİH TERİM REKOR KIRDI


ARENA’DA BUGÜN ŞÖLEN VAR


SOKAKTA KAVGA, STATTA ARBEDE


Fenerbahçeli bazı taraftarlar bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek polisle çatıştı. Stat dışında çıkan olaylara Çevik Kuvvet müdahale etti. Kadıköy’deki tarihî derbinin sona ermesiyle büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı futbolculara, tribünler sert tepki gösterdi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, olumsuz tezahüratlarına aldırış etmeden sahanın ortasında sevinmeye devam etti. Emniyet güçleri kalkanlarıyla çember oluşturarak futbolcuları korudu. İki takım oyuncuları yaşanan arbedenin arasında birlikte soyunma odasına girdi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yöneticileriyle toplantı yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in, ‘Kupayı başka bir yerde verelim’ teklifi ise kabul görmedi.

Teknik Direktör Fatih Terim, “Bu çocuklar kupayı zorlu bir mücadele sonrası analarının ak sütü gibi hak etti. Kupayı buradan almadan gitmeyeceğiz.” diyerek kararlılıklarını vurguladı. Bu gelişmelerin ardından kupa soyunma odasına götürüldü. Sarı-Kırmızılı idarecilerden Abdurrahim Albayrak, “Biz kupayı sahada hak ettik ve sahada almak istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu tavır üzerine kupa dışarıya çıkartıldı. Uzun süren görüşmelerden netice alınamayınca, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören baş başa konuştu. Bu diyalogdan da sonuç alınamadı.

Abdurrahim Albayrak, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sorunun çözüldüğünü söyledi. Kriz, derbiyi AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın Rize’nin Ardeşen ilçesindeki evinde milletvekili ve bakanlarla izleyen Başbakan’ın girişimiyle yaklaşık 2,5 saat sonra aşıldı. Sonrasında sahaya çıkış tünelinin önündeki kısa tören için güvenlik güçleri önlem aldı. Stadın ışıklarının bir kısmının yakılmasının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören kupayı kaptanlar Sabri Sarıoğlu ve Ayhan Akman’a takdim etti. Galatasaraylı futbolcular uzun süreli bekleyişin ardından coşkularını kamera ışıklarının aydınlattığı statta yaşadı. Oyuncular kupayı kaldırdıktan sonra ‘İmparator Fatih Terim’ tezahüratları atarak hocalarına saygılarını gösterdi. Yurdun dört bir yanındaki Galatasaraylı futbolseverler de takımları lehine slogan atarak marşlar söyledi. Kutlamalar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Kent merkezinde yaşayanlar arabalarıyla tur attı.


ZAMAN SPOR


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]