Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

TIR’la minibüs çarpıştı: 11 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Ukrayna’nın Çernihiv bölgesinde bir minibüs ile tır çarpıştı. Kazada 11 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Ukrayna’nın Çernigiv bölgesine bağlı Brusilov Köyünde TIR’la minibüsle çarpıştı. Kazada 11 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nin basın servisinden yapılan açıklamada, “Kaza 7 Aralık Salı günü saat 07:55 sıralarında meydana geldi. N-27 ‘Çernigiv – Gremyaç’ yolunda, Çernigiv bölgesi Brusilov köyü yakınlarında bir TIR, ‘Çergihiv – Sosnitsa’ yolcu minibüsüne çarptı.” denildi.

Kurtarma ekipleri kaza mahallinde çalışıyor. Kaza sonucu ilk gelen bilgilere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Devlet Acil Durumlar Servisi hurdaya dönen araçların kaldırılması için 10 kişilik bir ekip 3 aracın çalıştığını bildirdi.

Muhabir: Konstantin Konevest – Kıyiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]