Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İngiltere’nin ilk üç zengininden ikisi Rus

Özbek asıllı Rus Alişer Usmanov ve Roman Abromoviç, İngiltere’nin zenginler listesinde ilk üçe girdi.

İngiliz Sunday Times gazetesinin yayınladığı en zengin 1000 kişi listesinde, ilk sırada 20,6 milyar dolar serveti ile çelik devi Lakshmi Mittal yer aldı. Mittal, geçen yıldan bu yana servetinde yüzde 27 kayıp yaşamasına rağmen 7. kez İngiltere’nin en zengin iş adamı olmayı başardı. Metal sanayisinden elde ettiği serveti ile Rusya’nın en zengini olan Usmanov, 20 milyar dolarla İngiltere’de ikinci sırada. Chelsea’nin sahibi ve petrol baronu Roman Abromoviç ise 15,4 milyar dolarla üçüncü sırada. Abromoviç de geçen yıla göre servetinde 1,3 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

İngiltere’nin en zengin 1000 iş adamının toplam serveti 673,5 milyar dolar. Ülkede milyarder sayısı 73’ten 77’e çıkarken, son 12 ayda 1000 zengin servetlerini yüzde 4,7 oranında artırdı.

FARUK AKKAN | MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]