Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna tekstili Almatı’da görücüye çıktı

Ukrayna tekstili, Orta Asya’nın en büyük ekonomisine sahip Kazakistan’da bir kez daha görücüye çıktı. Ülkenin en büyük şehri Almatı’daki Atakent Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara, Türkiye’den de tekstil firmaları büyük ilgi gösteriyor.

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fuara, Türkiye’nin yanı sıra ev sahibi Kazakistan, İtalya, İspanya, Rusya, Ukrayna ve Özbekistan’dan toplam 57 firma katılıyor. Fuarın Türkiye ayağını TÜRKEL Fuarcılık organize etti.

Fuara katılan firmalar; moda, hazır giyim, tekstil, kumaş, ev tekstili, iç dekorasyon ve zücaciye sektörlerindeki en son ürünleri sergileme fırsatı buldu. Yaklaşık 2 bin metrekarelik net sergi alanında ziyaretçilere kapılarını açan ve 3 gün boyunca açık kalacak fuara, bu sene 10 bine yakın ziyaretçi beklenmekte.

HÜSEYİN GÜNGÖR | ALMATI – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]