Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalıların Side-Manavgat destinasyonuna ilgisi turizmcileri sevindirdi

Ukraynalıların, Side-Manavgat destinasyonuna ilgisi turizm sezonu öncesi turizmcileri sevindirdi. Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER), MITT Moskova Fuarı’ndan sonra Ukrayna UITT Kiev Fuarı’na katıldı.

Side-TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı yazılı açıklamada, tanıtım için getirdikleri malzemelerin kısa sürede bittini belirtti. Barut, son yıllarda başta Ukrayna olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinden bölgeye önemli ölçüde turistin geldiğini söyledi.

Barut, “İlk günü dolu dolu geçiren fuara ilgi büyüktü. Ukraynalıların Side-Manavgat bölgesine ilgileri sezon öncesi umut vericiydi. BDT pazarında bulunan ülkelerin son yıllarda bölgemize ilgisi giderek artmakta. Bizim için BDT pazarı Avrupa pazarı kadar önemli. Ukraynalı turistlerin bu sene geçen yıla göre artış göstermesini bekliyoruz.” dedi.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]