Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ekmeğe saygı, İspanya’da yılın fotoğrafı seçildi

Trabzon kalecisi Tolga Zengin, İspanya’da manşetlere çıktı. 18 Ağustos’ta Athletic Bilbao ile oynanan maçta, sahaya atılan ekmeği öpüp alnına koyan Tolga’nın bu görüntüsü yılın fotoğrafı seçildi.

Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin, İspanya’da yeniden manşetlere oturdu. Bordo-Mavililerin 18 Ağustos 2011 tarihinde, İspanya’da Athletic Bilbao’yla oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçındaki kritik kurtarışlarıyla müsabakaya damgasını vuran tecrübeli eldiven, verdiği insanlık dersiyle de izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. Habertürk’ün objektiflere takılan karede; Tolga Zengin, Bilbao taraftarının sahaya attığı ekmeği öpüp, alnına koyuyor ve saha kenarına bırakıyordu. İşte bu anlamlı davranış, İspanya’da yılın fotoğrafı oldu. Yorumlarda Tolga’nın ekmeğe duyduğu saygıya vurgu yapıldı.

 

Başarılı file bekçisi söz konusu hareketiyle ilgili daha önce şu ifadeleri kullanmıştı: “Bir baktım kalenin önünde ekmek var. Kalecilik hayatımda hiç böyle bir olayla karşılaşmamıştım. Şoke oldum. Somali’de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım. Ekmek nimet olduğundan hemen yerden aldım ve öpüp alnıma getirdikten sonra kale direğinin yanına koydum. Somali’de insanlar açlık çekiyor. Aklıma bir anda bu geldi. Çok üzülmüştüm.”

SPOR SERVİSİ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]