Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] Türk hackerlerden Sarkozy ve adamlarına gözdağı

Fransa’nın sözde Ermeni soykırımını inkar edenlere ceza öngören yasa teklifini kabul etmesine Türk hacker grubu sessiz kalmadı. Türk hacker grubu olan Akıncılar, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin iki numaralı ismi olarak bilinen Fransız milletvekili Patrick Deveciyan’ın kişisel internet sitesine siber saldırı düzenledi. Site kullanım dışı bırakılırken, “O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki, bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz.” şeklinde mesaj bırakıldı.

Fransa Milli Meclisi’nde oylanan yasa teklifinin sahibi Fransız milletvekili Valerie Boyer’in kişisel internet sayfasını kullanılamaz hala getiren “Cyber-Warrior.org/AKINCILAR” grubu üyeleri, bir başka Fransız milletvekili Patrick Deveciyan’a ait internet sitesini de bloke etti. Grup siteye, “Bu yasa tasarısı ile her ne kadar Türkiye’ye bir dayatmamız yok deseler de asıl amaçları gelişen ve lider ülke olma yolunda büyük yol kateden ülkemizi kirli politik oyunlarla yıpratma ve 2012 yılındaki seçimlerinde oy kazanma çabasından öteye geçmeyen bir aptallığın göstergesidir.” şeklinde yazı yazdı.

Fransa’nın bu iddiasında diretmesi durumunda siber saldırıların dozunu arttıracaklarını bildiren Akıncılar, “Türkiye’ye karşı çirkin, kirli ve ikiyüzlü bir oyun içine daha girerek, ülkemizi zor durumda bırakacağını sanıyor. Biz Cyber-Warrior.Org ailesi olarak her zaman bu tür saldırılara karşı sanal alemde gereken cevabı vereceğiz.” diyerek Fransız vekillerin takipçileri olacaklarına vurgu yaptı.

Deveciyan’ın saldırıya uğrayan sitesi ise kullanımdan kaldırıldı.

Cihan

İŞTE O MESAJ:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]