Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo
Son Haberler

[VİDEO] AKP’li militan 203 akademisyeni hapse, 4 “FETÖ’cüyü” de kabre nasıl gönderdi?

Elde edilen bilgilere göre MİT tarafından kullanılan AKP'li muhbirin de Erdoğan gibi diploması olmadığı anlaşıldı.

AKP Genel Başkanı Recep T. Erdoğan’ın ihbar edin talimatıyla harekete geçen MİT tarafından da muhalif akademisyenleri ihraç maksatlı kullanıldığı iddia edilen Volkan Bayar, 203 “FETÖ’cü” akademisyeni ihbar ederek hapse, 4 “FETÖ’cü” olduğunu iddia ettiği akademisyeni de öldürerek mezara gönderdi.

Dört kişinin öldüğü olayda çok sayıda soru işareti var. Katilin “FETÖ”den olduğunu söyleyen ya da imâ edenler var; ama olayın kayda geçmiş evveliyatında bilinen olgu da bu adamın çok sayıda insanı “FETÖ’cü” diye ihbar etmiş olması. Bu ihbarlarla zarara uğrayanlardan biri de katilin kesinkes “FETÖ’cü” olduğunu söylüyor. Yani ortada bir “FETÖ” var ama kimin oradan olduğu belli değil.

Katilin aktif AKP’li olduğu belirtilirken ihbarlarını AKP’li Metin Külünk’e yaptığı, onun da savcılara verdiği belirtildi.

Elde edilen bilgilere göre MİT tarafından kullanılan AKP’li muhbirin de Erdoğan gibi diploması olmadığı anlaşıldı.

Diplomasız birisinin nasıl cumhurbaşkanı olduğunu devlet yönettiğini sorgulamayan Türkiye vatandaşları aynı şekilde diploması olmayan birsinin nasıl olup da üniversite öğretim görevlisi olduğunu da sorgulamadı.

ABD’deki Denver Üniversitesi‘den atılan ve Erdoğan’ın güçlü Türkiye ideallerinde görev almak için yurda döner AKP’li militan Volkan Bayar devlet tarafından ABD bursu ile yurt içinde de beslenmeye devam edilmiş.

Kaynaklar iddia edildiği gibi “cemaatçi” olsaydı 15 Temmuz’dan sonra kesinlikle ülkeye dönmez aksine ABD’de kalmaya devam ederdi diyor.

“PİŞMAN DEĞİLİM”
Emniyetteki ifadesinde pişman olmadığını söyleyen iktidar tetikçisi, okumuş düşmanı, ümmi Bayar’ın emniyetteki ilk ifadesine ilişkin sosyal medyada alan paylaşımlarda, “Sayın Cumhurbaşkanımı dinledim ve 203 kişiyi ihbar ettim. Millet isimsiz ihbar dilekçeleri verirken, ben açık adımı soyadımı yazarak verdim.

Yetmedi gittim aleyhlerinden mahkemede tanıklık yaptım. Yüzlerce FETÖ’cüyü içeri tıktırdım. Son KHK ile bize tanınan FETÖ’cülere karşı silah kullanma yetkimi kullandım. Pişman değilim.” dediği iddia edildi.

Katilin sosyal medya hesabındaki paylaşımlarının büyük çoğunluğu Erdoğan’ı öven paylaşımlar.

Katil Volkan Bayar, hakkında genel görüş şu şekilde: “Volkan Bayar, emniyetin adamıdır. Silah taşıma ruhsatı var. Ruhsatı kim verdi? Bayar’ın akıl hastası olduğunu söylüyorlar: Akıl hastası ise neden verdiği dilekçeleri işleme koyup akademisyenleri işinden attırıp hapis yatırdınız?
Volkanı koruyan, Erdoğan’ın atadığı rektör ve dekandır.”

REKTÖR KORUDU!
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırıda; Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ve öğretim görevlileri Serdar Çağlak ile Yasir Armağan’ı öldüren Volkan Bayar’ı, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’in koruduğu ortaya çıktı.

Peki, Rektör Gönen, katili neden ve kimlerin baskısıyla korudu?

İktidar ve muhalefet her gün karşılıklı bir birini “FETÖ’cü” suçlamasına devam ediyor.

Türkiye’de, muhakemesini yitirmiş AKP’liler ve kişisel intikam peşindeki kişiler gerek makam, mevki gerekse çıkar için Erdoğan’ın talimatıyla 402 bin kişiyi “terörist” yaftası ile ihbar ederek hapse attırdı. Bu hadiseden etkilenen kişi sayısının 10 milyon kişi olduğu belirtildi.

İKİNCİ HRANT DİNK VAKASI MI?

Eskişehir Osmangazi Üniversite’sinde tehditler havada uçuşuyor. Emniyet olaya el atmıyor. Sonra cinayetler gerçekleşiyor. Emniyet müdürü kim? Engin Dinç. Dink cinayeti zamanı cinayeti haber alıp o cinayeti engellemeyen ve buna rağmen terfi alan dönemin Trabzon istihbarat müdürü olması da akıllarda soru bıraktı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]