Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Foto GaleriGündem

Poroşenko, Avustralya Senato Başkanı Perry ile bir araya geldi

Ukrayna Cumhurbaşkanı, Avustralya Federal Parlamentosu Senato Başkanı Stephen Parry ile bir araya geldi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko Başkanı, Avustralya Federal Parlamentosu Senato Başkanı Stephen Parry ile bir araya geldi.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı İdaresi’nde gerçekleşen görüşmede, Avustralya, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün ve egemenliğini destekleyerek Ukrayna’ya yönelik devam eden Rus saldırısının kınandı.

Bu bağlamda Poroşenko, Rusya’nın saldırganlığına karşı yaptırımların devam etmesi ve işgal altındaki Kırım’da insan haklarının korunmasıyla ilgili konularda destek verdiği için Avustralya’ya teşekkür etti.

Görüşmelerde, iki ülke arasındaki parlamentolar arası işbirliğinin güçlendirilmesi konusu ele alınarak parlamentolar arası dostluk grubunun çalışmalarına dikkat çekildi.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Fotoğraflar: Mykhailo Markiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]