Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Voronin: Ukrayna milli takımı yeni formalarıyla civcivlere benziyor

Ukrayna Milli Takımı kadrosundaki Dinamo Moskova’nın hücum oyuncusu Andrey Voronin, Ukrayna milli takımının Avrupa futbol şampiyonası Euro-2012’de giyeceği sarı renkli formaya mavi rengin ilave edilmesinin yerinde olacağını söyledi.

Voronin, Euro-2012 için milli takıma yaptırılan yeni formaları beğenip beğenmediğine dair bir soruya, “Evet ama civcivler gibi görünüyoruz. Biraz mavi ilave edilse daha iyi olacak” dedi. Ukrayna milli takımı için yaptırılan formalar geçen hafta görücüye çıkmıştı.

Sarı renkli formalarda eskilerine nazaran bir kaç ufak değişiklik göze çarpıyor. Futbol Federasyonu armasının altında bir Ukrayna bayrağı belirmiş ve “Ukrayina Vpered – Ukrayna İleri” yazıyor. Ayrıca göğüs kısmında Ukrayna halk desenlerinden şerit bulunuyor. Merkezde ise Ukrayna’nın resmi arması “üç diş” bulunacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]