Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Ukrayna’da doğal gaz fiyatı netleşmeden bütçeyi kabul etmeyin”

Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov hükümeti, bütçe görüşmeleri yapan Ukrayna Parlamentosu’ndan, Rusya ile doğal gaz sözleşmesi yapılana kadar bütçeyi kabul etmemesini istedi.

Bakanlar Kurulunun bütçe görüşmelerini erteleyin teklifi üzerine, bu hafta yapması beklenen 2012 bütçe görüşmeleri askıya alındı. Milletvekillerini doğal gaz anlaşması konusuyla bilgilendiren, Meclis Başkanı Vladimir Litvin, 2012 bütçe görüşmelerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Rus doğal gazının bütçenin ana kalemini oluşturmasından ve hâlihazırda Ukrayna ile Rusya arasındaki doğal gaz fiyatının pazarlık sürecinin devam etmesinden dolayı Nikolay Azarov hükümeti, bütçenin giderlerinin henüz netleşmediğinden dolayı bu çareye başvurulduğu bildirildi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]