Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] ‘Atatürk’ün düşünce sisteminden güç alıyoruz’

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. yılı dönümünde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de anıldı.

Kiev Büyükelçiliği’ndeki gerçekleşen törende konuşan Askeri Ateşe Cengiz Fitöz, Atatürk’ün düşünce sisteminin, insan sevgisiyle, bilim ve akılla beslendiğini ve bu düşünce sisteminde güç aldıklarını belirti.

Bu düşünce sisteminin Türk ulusunun gelişmesinin evrensel sembolü olduğunu ifade eden Cengiz Fitöz; “Aramızdan ayrılışının 73’üncü yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, ebedi başkomutanımız, yüce önder Atatürk’ü bir kere daha özlemle, saygıyla, şükranla ve rahmetle anmak için toplandık. Engin düşünceleriyle barış içinde bir dünya düzeninin bayraklaşan ismi olan ulu önderimizin izinde olmayı büyük bir onur ve gurur vesilesi sayıyoruz” diye konuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]