Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da trafik kazaları azalıyor

Bozuk karayolları ağı nedeniyle Avrupa’da trafik kazalarının en çok olduğu ülkeler arasındaki Ukrayna’da, trafik kazaları oranı düşmeye başladı.

Kiev Trafik Dairesi’nden yapılan açıklamada, geçen yıla oranla Ukrayna’da yılın ilk çeyreğinde trafik kazalarında yüzde 13 oranında azaldığı bildirildi. Bu yılın ilk üç ayında, ülkede yollarında, 317 kaza oldu. Bu seneki trafik kazalarında ölenler yaklaşık yüzde 12 oranında ve yaralı sayısı ise yüzde 30 oranında azaldı. 2010 yılının aynı dönemde ise kayıtlara geçen kaza sayısı 366 kaza olmuştu.

Demiryolu taşımacılığında ise meydana gelen kazalar yüzde 2,5 oranında düştü. 2010 yılının ilk üç ayında 31 kaza olurken, 2011 yılının aynı dönemindeyse 16 kaza oldu.

Hava taşımacılığında da trafik yoğunluğu artmasında rağmen kaza sayısı sayısında düşüş yaşandı. Havayollarında yaşanan kazalar yaklaşık yüzde 27 azalarak, yüzde 19’a düştüğü görüldü.

Öte yandan, Ukrayna trafik kazalarında Avrupa’daki ilk beş ülke içerisinde yer alıyor.

 

Ukrayna Haber – Kiev – Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]