Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev sakata geldi!

Dinamo Kiev sakata geldi! Dinamo Kiev’in yıldız futbolcularından Artem Milevskiy’nin el bileğindeki çatlak nedeniyle Manchester City ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

26 yaşındaki futbolcu Kiev’in Ukrayna Ligi’nde Vorskla Poltava’yı 2-0 yendikleri müsabakanın 43. dakikasında girdiği ikili mücadelede yere ters düştü ve bileğini sakatladı.

Ukrayna ekibinin teknik direktörü Yuri Semin, “Milevskiy elini sakatladı. Ne kadar ciddi olduğunu bilmiyoruz; ama durumu kritik gözüküyor” dedi.

17 Mart Perşembe günü City of Manchester Stadı’nda Manchester City’ye konuk olacak Dinamo Kiev ilk maçta rakibine 2-0’lık üstünlük sağlamıştı.

 

Sporx

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]