Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yurt dışında görevlendirilecek okutmanları seçme sınavı

2011 ve sonraki yıllarda yurt dışında bulunan üniversitelerin Türkoloji kürsüleri ile Büyükelçiliklerimiz/ Başkonsolosluklarımız  nezdindeki Türk Kültür Merkezlerinin okutman ihtiyacını karşılamak amacıyla sınavla (100) okutman seçilecektir.

Başvuru şartları, süresi, şekli, Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı ile üniversitelerce yapılacak işlemler; seçme sınavı; yurt dışında görevlendirme ve diğer hususlara ilişkin iş ve işlemler, bu Genelge ekinde yer alan Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutmanları Seçme ve Görevlendirme Kılavuzu-2011’de belirtilen usul ve esaslara göre gerçekleştirilecektir.

Seçme sınavına ilişkin Genelge ve  Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutmanları Seçme ve Görevlendirme Kılavuzu-2011 ile ekleri için linkleri tıklayınız!

a) Genelge (pdf)
b) Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutmanları Seçme ve Görevlendirme Kılavuzu – 2011 (pdf)
c) Ekler :
1- Form dilekçe (1 sayfa), (Word)
2- Başvuru formu (1 sayfa), (Word)
3- Bilgi formu (1 sayfa), (Word)
4- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (1 sayfa), (Word)
5- Düzenlenecek liste ve bilgisayar CD’si İçin Örnek Tablo (1 sayfa), (exel)
6- Okutman görevlendirilen ülkeler (1 sayfa). (pdf)
7- 5/6/2003 tarihli ve 2003/5753 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’na ekli Yurtdışı Aylık  Ödemeleri Cetveli (5 sayfa). (pdf)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]