Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bill Gates bu maili gönderene 245 Euro ödeyecek!

Bill Gates şu an servetini dağıtıyor. Buna karşılık vermezseniz ileride bunun için pişman olabilirsiniz. Güzel arkadaşlar, bu yukarıdaki şekilde gelen mesajlarla sizlerin maillerini toplayıp satıyorlar. Ben araştırdım. [email protected] adresine bu mailin gerçekliğini sormak için mail attım ama nedense mail geri geldi.
🙁

05326347525   bu numaraya  da telefon ettim ama nedense devamlı meşgul.

:((

Arkadaşlar aşağıda bir dünya mail adresi var ve ben hala bu kadar insanın bu maillere inandığına şaşırıyorum hâlbuki bu ve benzeri maillerin gerçek amacı sadece aşağıdaki gibi mail adresi toplamaktan başka bir şey olduğunu hala anlamış değilsiniz anlaşılan.

:(((

Lütfen o kadar zengin insanların nasıl zengin olduğunu bir sebebi de bu kadar mailden anlaşılmıyor mu?

Düşünelim sadece!

Selçuk Öztürk – Ukrayna Haber

O saçma mail:>>>>>)

Deneyiniz LÜTFEN  …………

bir arkadaşımdan, avukat olan arkadaşımdan geliyor ve iyi bir fırsat gibi görünüyor. O, doğru diyorsa gerçekten doğrudur.

En azından insanın kaybedecek bir şeyi yok.  Bana şunları anlattı: avukatım ve yasaları biliyorum. Bu bir gerçek.

Aldanmayın, aol ve Intel, aynı pepsicola`nın kısa süre önce general elektrik ile yaptığı gibi, mahkeme karşısına çıkmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktukları için sözlerini tutuyorlar.

Sevgili arkadaşlar lütfen bunu bir şaka olarak görmeyin. Bill Gates şu an servetini dağıtıyor. Buna karşılık vermezseniz ileride bunun için pişman olabilirsiniz. Windows hala en sık kullanılan program.

Microsoft ve aol şu an bu metin ile bir deney yapıyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaşlarınıza gönderdiğinizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir.
Bu maili ileten her kişi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiğiniz ve bunu devam ileten her kişi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kişi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. İki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amacıyla size  ulaşacaktır ve size bir çek gönderecektir. Saygılarımla,

Matematik Öğretmeni
Ahmet Dipici
Sümer Mah. 3. Cad. No:2
Nevşehir-05059261411
mailto: [email protected]
bunu kandırmaca gibi düşündüm,fakat bu maili aldıktan ve ilettikten iki hafta sonra microsoft benden posta adresimi istedi ve 24800 euro`nun üzerinde bir çek aldım. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden biri bu imkâna sahipse bunu değerlendirsin. Bill Gates için bunlar bir reklam kampanyasının masrafları. Lütfen bu maili mümkün olduğu kadar çok insana iletin. En azından 10000 Euro almanız gerekir. Bize de bir faydası olmasaydı bu mailin iletilmesine katkıda bulunmazdık. Babamın bir tanıdığı birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördüğümde bana çekini gösterdi. Üzerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 euro idi.  Intel için çalışan, yakın arkadaşlarımın teyzesi patricia teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro`luk  bir çek aldı. Dediğim gibi yasayı tanıyorum ve ıntel ve aol`in kendilerini dünya çapındaki en büyük hizmet şirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalıştıkları doğru ve en çok kullanılan program olduklarını garantilemek için bu testi uyguluyorlar.

S A Y G I L A R I M L A
Bilkent Üniversitesi
Turnuvalar Koordinatörü
05326347525

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]