Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Harkiv’de yarın Türk Futsal Milli Takımı ile Macaristan takımı karşılaşacak

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in 500 kilometre doğusundaki Harkiv şehrine gelen Türkiye Cumhuriyeti Futsal (Salon Futbolu) Milli Takımı, Ukrayna’da düzenlenen 2012 UEFA Futsal Şampiyonası Eleme Turu 5. Grup’taki ilk maçında yarın Macaristan ile karşılaşacak.

Harkiv kentindeki Lokomotiv Spor Salonu’nda oynanacak olan Türkiye – Macaristan karşılaşması, 24 Şubat’ta TSİ 19.30’da başlayacak. Grupta oynanacak günün diğer maçında ise Ukrayna ile Belçika karşı karşıya gelecek.

Türkiye, gruptaki diğer maçlarını 25 Şubat Cuma günü Ukrayna, 27 Şubat Pazar günü de Belçika ile yapacak.

Teknik Direktör Ömer Kaner yönetimindeki Futsal Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Serhat Çiçek (Sincan Belediyespor), Oğuzhan Arslan, Hüseyin Yıldız (A&M Chatelineau), Cuma Aziz Sağlam (Herstal Turc), Adnan Kalincik (Karadeniz Motor), Altan Aksoy (Giresunspor), İsmail Çelen (Leonidas Rotterdam), Cihan Özcan (FCK De Hommel), Kenan Köseoğlu (TPP Rotterdam), Mahmut Akbaş (Iğdır Spor), Mustafa Kurtay (Küçükçekmecespor), Cem Keskin (F. Karagümrükspor), Ersin Uğur Canoğlu (Tirespor), Nedim Burak Yıldırım (Bodrum Belediyesi Bodrumspor).

Bugün Harkiv’e gelecek olan millilerin, 28 Şubat tarihinde Harkiv’den ayrılacağı bildirildi.

Toplam 24 takımın 6 grupta mücadele ettiği 2012 UEFA Futsal Şampiyonası Eleme Turu maçları sonunda gruplarını ilk sırada tamamlayan 6 takım ile tüm grupların en iyi 5 ikincisi Şubat 2012’de oynanacak finallere katılmaya hak kazanacak. Hırvatistan şampiyonaya ev sahipliği yapacağı için finallere direkt katılacak.

Maçlara ilişkin daha önce bir açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, “Ukrayna’daki grup karşılaşmalarında da elimizden geleni yapacağız. Futsaldan elde edeceğimiz motivasyonu, futbolun altyapısına yönlendirmemiz lazım. İspanya ve Brezilya bunlara güzel örnek. Futsalda, futbolun oyun tekniğini öğrenebiliriz. Futsal, savunmayı, birebir oyunu, çabuk oynamayı öğrenebileceğiniz bir oyun. Biz de bunu önümüzdeki dönemde kullanmayı düşünüyoruz.” demişti.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]