Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş maçı için Kiev’e 700 taraftar gelecek (Özel)

Beşiktaş’ın önümüzdeki perşembe günü Dinamo Kiev ile oynayacağı maçı izlemek için Türkiye’den Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaklaşık 700 taraftar gelecek.

Cihan Haber Ajansı (Cihan)’ına açıklamada bulunan Flyexpress Ukrayna Genel Müdürü Kubilay Sezgin, Beşiktaş’ın evinde Fenerbahçe’ye 4-2 yenilmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için Türkiye’den gelecek Beşiktaş taraftarının 3’te bir oranında azaldığını söyledi.

Dinamo Kiev’in, Beşiktaş’ı farklı mağlubiyetinden önce yapılan 500 kişilik rezervasyonların iptal edilmediğini belirten Kubilay Sezgin, maç sonrasında Kiev’e taşımayı planladıkları 250 kişilik Beşiktaşlı taraftar gurubunun gelmekten vazgeçtiğini ifade etti.

Kubilay Sezgin, “Tamamı İstanbul’dan olmak üzere 23-24 Şubat günleri arasında iki charter seferinin yanı sıra Türk Hava Yolları (THY) ve Aerosvit havayollarının tarifeli seferleri ile yaklaşık 500 kişi getireceğiz. Beşiktaş taraftarı olan konuklarımızı Kiev’deki, Rus Otel, President Otel ve Park Otel’inde ağırlayacağız. Bununla birlikte yine bir diğer şirket aracılığıyla da 200 kişinin geleceğini tahmin ediyoruz. Adana’dan da direk uçuş olacaktı fakat iptal oldu. Adanalı taraftar da İstanbul üzerinden Kiev’e gelecek.” dedi.

Öte yandan Beşiktaş, yarın saat 15.00’te özel bir uçakla Kiev’e gelecek. Takım karşılaşma öncesi son idmanını saat 19.30’da maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda yapacak. Teknik Direktör Bernd Schuster ise saat 19.15’te bir basın toplantısı düzenleyecek.

 

Yunus Erdoğdu -Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]