Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Suudi Arabistan’a kar yağdı

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da aşırı yağmur nedeniyle okulların tatil edildiği bildirildi. Saatler süren yağmurun ardından Riyad’ın yanısıra doğu eyaleti, Tebük, Asir ve Baha bölgelerinde insanlar evlerinden çıkamadı.

Medyada yer alan haberlere göre kuzey bölgesi Tebük’e kar yağdı ve Tebük yakınlarındaki Aluz ve Talfaha tepeleri karla kaplandı. Meteoroloji ve Çevre Başkanlığı, Tebük’te sıcaklığın sıfırın altına indiğini kaydetti.

Aşırı yağmur ve sis nedeniyle ülkenin birçok yerinde trafik kazaları meydana geldi. Trafiğin durma noktasına gelmesi neticesinde sürücüler saatlerce yolda bekledi. Bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanırken yetkililer, ölümcül hadiselerin yaşanmaması için elektriğin bilerek kesildiğini açıkladı.

Doğu bölgesi sınır komutanlığı sözcüsü Muhammed El Gamdi, Salı sabahından bu yana devam eden yağmurlar neticesinde balıkçı gemilerine verilen izin sayısının da azaltıldığını söyledi. Günde ortalama 400 civarında izin verilirken yağmur ve sis nedeniyle Salı günü sadece 70 gemiye izin verildiği belirtildi.

Rüştü Kayhan Soydan – Riyad – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]