Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Güncellendi] Odesa’da kurban şöleni

Odesa’da iş adamları ve Karadeniz Lisesi Kurban Bayramını kutlamak için hazırladıkları bayram programı tam bir şölen havasında geçti. Odesa’nın en prestijli otellerinden biri olan Londonskaya Oteli’nin büyük salonunda yapılan bayram programı çok sayıda insanın katılımı ile gerçekleşti.

İş adamları üniversite, öğrencileri ve başta Odesa Başkonsolosu Murat Tamer olmak üzere Konsolos Yardımcısı Ahmet Özkan, Ticari Ataşe Necdet Eser ve diğer konsolosluk çalışanları hazır bulundu.

Bayram kutlama programının açılış konuşmasını yapan Çernomorskiy Lisesi (Karadeniz) Kurucu Müdürü Arif Asalıoğlu konuşmasında; “Bayramlar Allah tarafından kullarına sürpriz ve lütuflarla dolu zaman dilimleridir. Ayrıca bayramlarda dostluklar pekişir, kültürler kaynaşır” dedi.

Odesa Başkonsolosu Murat Tamer ise konuşmasında böyle bir geceye iştirak etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oldukça kalabalık bir toplulukla beraberlikten çok memnun olduğunu ifade eden Murat Tamer ayrıca kurban bayramının neşe ve coşku anı olduğunu söyledi. Tamer herkesin bayramını kutlayarak özellikle kendi kültürel değerlerimizi buralarda yaşanmasının ehemmiyetini vurguladı.

Meçnikov Üniversitesi Türkçe öğretmenlerinden Sinan Çitçi ise sinevizyondan yaptığı sunumla Kurban bayramının hikmetlerini anlattı.

Saz ve ney gösterilerinin olduğu skeç esprilerinin yapıldığı Kurban şöleninde asıl sürprizler çocuklara hazırlanmıştı.

Londonskaya Otelinin başka bir salonunda palyaçolarla eğlendirilen çocuklar programdan kendilerine verilen güzel hediyelerle ayrıldı.

Yunus Erdoğdu – Odesa- UkraynaHaber.COM

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]