Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Çernomorsky Lisesi, Odesa Bölgesi’nin en iyi ikinci okulu oldu

Ukrayna’nın en önemli liman ve ticaret şehirlerinden Odesa şehrinde faaliyet gösteren Çernomorsky Lisesi, iki yıldır üst üste  Odesa Bölgesi’nin en başarılı 2. okulu seçiliyor.

Nisan ayında kuruluşunun 10. yılını kutlayan Çernomorsky Lisesi, 2008-2009 eğitim sezonunda,  Rişelevsky Lisesi’nin hemen ardından reytinglerde ikinci sırada yer almıştı.

Çernomorsky Lisesi, 2009-2010 eğitim döneminde de reyting sonuçlarında ikinciliğini koruyarak Odesa eyaletinin en istikrarlı okulu unvanını aldı.

Okulun bölge çapındaki başarısı nedeniyle, Odesa Bölge Eğitim ve Odesa İl Eğitim Müdürlükleri okul yetkililerini tebrik etti.

Reyting sonuçları son sınıfta yanı 11 sınıfta okuyan öğrencilerin üniversite sınavlarında aldıkları puanlara göre belirleniyor.

Ekim ayı başında geçen senenin sonuçlarını açıklayan Odesa Bölgesi Eğitim Müdürlüğü reyting sonuçlarını basına dağıttı. Açıklanan sonuçlarda 2 Nolu Gimnaziya birinci olurken Çernomorsky Lisesi ikinci ve Rişelevsky Lisesi ise üçüncü olmuştu.

Odesa / UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]