Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dünyadaki sarışınlar Ukrayna’da bir forumda buluşacak

Ukrayna’ya bağlı Kırım Sivastopol Bölgesi’nin Orlovka yerleşim birimdeki bir uluslararası tatil köyünde ilk defa uluslararası sarışın bayanlar forumu gerçekleşecek.

Kırım’ın resmi turizm sitesinde yayımlanan habere göre foruma; Ukrayna, Rusya, Belarus, Baltık ülkelerden ve Avrupa’da bine yakın sarışının katılması bekleniyor.

Forumda Kırım Yarımadası’ndaki eğlence alanlarına yeni bir bakış, çevre korunması, tatil ve iş geliştirme gibi konular görüşülecek. Sarışın Forumun ana amacının ise hayırseverliği teşvik etmek olduğu açıklandı.

5-15 Eylül’de yapılacak etkinlik çerçevesinde Ukrayna’da ilk sarışın bayanların yürüyüşü yapılacak ve Ukrayna’da sadece sarışınlara özel bir restorandın da temeli atılacak.

YEVGENİYA VYAÇESLAV |  UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]