Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Andriy Shevchenko milli takım teknik direktörlüğü teklifini ret etti

Dünyaca ünlü Ukraynalı futbolcu Andriy Shevchenko milli takım teknik direktörlüğü teklifini geri çevirdi.

Dinamo Kiev takımının resmi sitesinden yapılan açıklamada, Ukrayna milli takımının ve Dinamo Kiev’in eski kaptanı Andriy Shevchenko’nun Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanı Anatoliy Kankov’dan gelen milli takımın başına geçme teklifini ret ettiği bildirildi.

Andriy Shevchenko teklifi şu şekilde değerlendirdi: “Ukrayna millilerinin başına geçmek benim için aceleyle atılan bir adım olurdu. Federasyonumuzun bana olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım kararımı anlayışla karşılarlar. Uzun yıllardır Ukrayna milli takımı için oynadım ve bu benim için bir onurdu.” dedi.

Andriy Shevchenko kararını açıkladıktan sonra Ukrayna basının Londra’ya gidebileceği yönünde haberler çıktı. Ülkede, Andriy Shevchenko’nun bir zamanlar da formasını giydiği Chelsea takımına antrenör olarak girebileceği yönünde söylentiler de var.

Eylül ayında Ukrayna milli takımının eski antrenörü Oleg Blohin, Dinamo Kiev takımının teknik direktörü olunca ülke milli takımı antrenörsüz kalmıştı.

Andriy Shevchenko, futbolu bıraktıktan sonra siyasete atılmıştı. 28 Ekim seçimlerinde aday olduğu Ukrayna İleri Partisi ise yüzde 1,58 oranında oyla seçim barajına takılmıştı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]