Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kremneçuk’da 81 yaşındaki adam 84 yaşındaki ablasını öldürdü

Ukrayna’da, 81 yaşındaki ikinci dünya savaşı gazisi, 84 yaşındaki ablasını boğarak öldürdü. Akli dengesinin bozuk olduğu öğrenilen kişinin, kardeşini ‘göz rengi farklı’ diye öldürdüğü öğrenildi.

Olay, başkent Kiev’in 450 kilometre güneydoğusundaki Poltava Bölgesi’ne bağlı Kremençuk Şehri’nde meydana geldi. Kremençuk Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden Tatyana Romançuk, “Yaşlı kadının cesedi kızı tarafından bulundu. Kız kanlar içerisindeki cesedi görünce hemen ambulans ile polisi aramış. 81 yaşındaki şüpheli şahıs ruhsal bozukluk yaşıyor ve felç geçirmiş. Yaptığı açıklamada kız kardeşini göz renginin farklı olduğu için öldürdüğünü söyledi. İlk incelemelerde ölen kadının boynunda morluklar tespit ettik” dedi.

Şüpheliyi gözaltına almaya gelen polisler, 81 yaşındaki şahsı ikinci dünya savaşında giydiği askeri forması ve savaşta aldığı bütün madalyalarını üzerine takmış halde buldu. Şüpheli şahıs akıl hastanesine yerleştirildi.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]