Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Teknoloji

iPhone artık güneş enerjisiyle şarj olabiliyor.

Son teknoloji Solar Panel teknolojisini, ince, şık ve ergonomik tasarımla bir araya getireren Novothink'in lisanslı Surge şarj aleti/taşıma kılıfı benzersiz ve hem rahat hem de çevreye dost bir şarj etme çözümü sunuyor.

Alternatif enerjili elektronik cihazlar üreten Novothink’in (www.novothink.com), iPhone için özel olarak geliştirdiği ve Apple lisanslı ilk güneş enerjisi ile şarj etme özelliği olan taşıma kılıfı Surge’i pazara sunduğunu duyurdu. Şık tasarımlı, güneş enerjisi ile çalışan hibrid şarj aleti/taşıma kılıfı, iPhone kullanıcılarının iPhone’larını taşırken güneş olan her yerde cihazlarını şarj edebilmelerini mümkün kılıyor. Cihaz ayrıca florasan ışığında da kendini şarj etme özelliğine sahip.

Son teknoloji Solar Panel teknolojisini, ince, şık ve ergonomik tasarımla bir araya getireren Novothink’in lisanslı Surge şarj aleti/taşıma kılıfı benzersiz ve hem rahat hem de çevreye dost bir şarj etme çözümü sunuyor.

Apple iPod’lar artık etkin ve verimli bir şekilde güneşin altında nerede olunursa olunsun şarj edilebiliyor: Tek yapılması gereken telefonlarının Surge’e takılmış olması. Kullanıcılar dilerlerse koşarken, yürürken, bisiklete binerken, güneşlenirken bile iPod’larını şarj edebiliyor. Bu yenilikçi cihaz özellikle plajlarda, kamp yaparken ya da seyahatlerde kullanım için ideal.

Güneş enerjisi ile şarjı sağlayan solar paneller içeren özel tasarımlı şarj aleti/taşıma kılıfının yanısıra, Surge USB 2.0 kablosu da içeriyor. Bu kablo standart USB portları ile uyumlu ve yüksek kapasiteli şarj etme ve veri alışverişi yapmayı mümkün kılıyor. iPhone 3G ve 3G S kullanımına yönelik güneş enerjisi ihtiyacını hesaplamak için Novothink, kullanıcıları www.novothink.com’da yer alan, ücretsiz Solar Planlayıcı’yı kullanmaya davet ediyor.

Novothink Başkanı Ian Dorfman konuya ilişkin açıklamasında, “Surge solar panel teknolojisini günlük yaşama dahil etme yolunda atılan büyük bir adım.

Yalnızca yüksek düzeyde fonksiyonel olmakla kalmayan aynı zamanda da ekonom
ik olan, çevreye duyarlı bir mobil çözüm sunduğumuz için inanılmaz
gururluyuz.” dedi.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Surge’ler 100 USD + KDV fiyatı ile
Kanyon, Capitol Alışveriş Merkezi ve Bağdat Caddesinde bulunan Turkcell
satış mağazalarında satışta.

(pcworld.com.tr)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]